Nagy Csaba szövegíró

Üdvözöllek, az oldal szerzője Nagy Csaba újságíró, üzleti szövegíró vagyok.

Nagy Csaba szövegíróAbban tudok neked legjobban segíteni, hogy a weboldalad csiszolgatása és tartalommal való töltögetése helyett a saját szakmai munkádra tudj koncentrálni. Segítek abban, hogy felmérd a weblapod jelenlegi állapotát, s át tudd gondolni, milyen területen lenne további fejlesztésekre szükséged. Rám bízhatod a tartalomfejlesztést: webszövegírást, cikkek, blogbejegyzések elkészítését, hírlevél-sorozatok összeállítását és kezelését, webáruházi termékleírásaid elkészítését. Ezen az oldalon tudsz árajánlatot kérni különböző szövegírási munkákra – írj bátran, akkor is, ha még csak tájékozódsz.

Ha először jársz itt, teszteld le a weblapod két ingyenes eszközzel: a weplap teljes optimalizáltsági tesztjét elvégezheted a 100 kérdéses teszttel, s elemezd az oldalad legfontosabb tulajdonságait az ingyenes Webvizsgálóval!

Bármilyen kérdésed van, írj emailt! Címem szovegmuhely@duplanagy.hu

Nagy Csaba

A tartalomkészítés nem lehet kevesek kiváltsága. Ma az eszközök teljesen demokratikusak. Nem kell nyomda, újságkiadó, szerkesztőség ahhoz, hogy elkezdhess szabadon publikálni. Bármit. Hozzáférsz az internethez, blogolhatsz, tudományos cikkeket írhatsz a téged érdeklő témáról. Közzétehetsz bármit a Facebook-on, a saját oldaladon, vagy egy ingyenes blogszolgáltatónál. Az a küldetésem, hogy tudj élni ezekkel a lehetőségekkel. Hogy megtanulj tartalmat készíteni, hogy ki tudd használni a publikációs felületeket.

Az a célom, hogy a szakmájukat magas szinten művelő kisvállalkozók képesek legyenek hasonlóan magas szinten kommunikálni is, ez által érdeklődőket, vevőket szerezni.

Az a célom, hogy megtanulj vállalkozóként céltudatosan, eredményesen és hatékonyan kommunikálni. 

»»» Kattints ide, tudj meg többet is erről!

Impresszum

A Szövegműhely weboldal üzemeltetője Nagy Csaba e. v. 

  • Székhelye: 8800 Nagykanizsa, Rózsa utca 14/b.
  • Adószáma: 20181026-1-20

Tárhelyszolgáltatónk a Tárhelypark.
Működtetője a  Websupport Magyarország Kft.
(1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.)
Címe: info@tarhelypark.hu