Kevés az érdeklődő a weboldaladon és szeretnéd tudni, hogy miért?

Ez az ingyenes teszt segít megtalálni a legsúlyosabb problémákat, hogy ki tudd javítani a weblapod és a szövegeid gyenge pontjait

Érdekel, letöltöm

A megfelelő forgalom eléréséhez 4 területen tehetsz lépéseket:

  • hirdetést adsz fel pénzért, s azzal tereled ide az érdeklődőket
  • építed az oldal külső kapcsolatait, bejövő linkeket gyűjtesz
  • folyamatosan bővíted a weblapon lévő tartalmat, cikkek írásával, a meglévő szövegek optimalizálásával eléred, hogy a keresőprogramok többször mutassák meg az oldalad a találatok között
  • meglévő kapcsolataidat (vevők, érdeklődők) folyamatosan mozgósítod, email marketing segítségével ráveszed őket a visszatérésre.

Te hány területet kísérsz figyelemmel ezek közül?

Mindegyikre érdemes figyelmet fordítanod, mert mindegyikkel másik közönségréteget tudsz elérni. Ha több eszközt használsz, sokszorozódnak az elérhető hatások. Mindig annak a javítására koncentrálj, amiben gyengébb vagy a többinél.

Töltsd le ezt a tesztet, és ismerd meg vele a weblapod mai állapotát! Az eredmény megmutatja, hogy melyik területen van szükséged még további weboldal-optimalizálásra.

Érdekel, letöltöm

Mit tudsz mérni a SEO teszt segítségével?

A keresőprogramok azt igyekeznek megállapítani, hogy a weblapok az olvasók számára mennyire lehetnek fontosak. Ha tehát az olvasókat követve hasznosabb, érthetőbb, világosabb, átláthatóbb tartalmat és megjelenést nyújtunk, akkor azt az oldalt a Google is egyre értékesebbnek fogja tartani. A tesztben éppen ezért olyan kérdéseket is találsz, melyek a weblapod használhatóságára, olvashatóságára vonatkoznak.

Hogyan használd a tesztet?

A teszt pontosan 100 kérdésből áll. Mindegyikre vagy igennel, vagy nemmel tudsz válaszolni. Kattints a kérdés előtti kockába, s jelöld be az „igen” válaszaidat. Az eredményeket el is tudod menteni. A teszt kitöltése után számold össze az igeneket. A végösszeget akár százalékos eredménynek is tekintheted.

A 100. kérdés után találsz egy táblázatot. Ide írd be, hogy mikor töltötted ki a tesztet, és hány pontot értél el rajta! Igyekezz kijavítani, pótolni a hiányokat, s rendszeresen cégezd el újra a vizsgálatot! Törekedj arra, hogy emelkedjen a pontszámod! Ha alacsony, nagyjából 60 alatti pontszámot érsz el, mindenképpen keress fel egy szövegírót, vagy keresőoptimalizálással foglalkozó szakembert!

Ha a teszttel kapcsolatban kérdésed van, vagy az eredmény tükrében szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, írj erre a címre: szovegmuhely@duplanagy.hu

A teszt ingyenes, töltsd le és használd minden weblapodhoz!

Érdekel, letöltöm