Ajánlatkérés szövegírásra

A legtöbb szövegírási munkára egyedi árajánlatot fogsz kapni, ami függ a feladat bonyolultságától és a mennyiségétől.

De nem árulok zsákbamacskát: itt láthatsz néhány konkrét ajánlatot, hogy a szövegírás ára ne érjen meglepetésként. A tényleges díjakban akkor állapodunk meg, ha tisztázzuk az elvégzendő munka részletkérdéseit.

>>>> Kattints ide és kérj ajánlatot szövegírásra!

Cikkírás heti rendszerességgel

Legtöbben folyamatosan rendelik a cikkeket, s utólag, havonta fizetik az addig megjelent írásokat. Megbeszéljük, hogy hetente hány írásra van szükségük: aki lassabban akar indulni, vagy csak szinten tartja a korábbi eredményeit, ő heti 1-2 cikket akar közreadni. Ha viszont valaki növekedni akar, több látogatóra van szüksége, akkor ő hetente legalább 3, vagy akár 4-5 cikket tesz fel a blogjába.

Folyamatos cikkírás esetén karakterenkénti elszámolással karakterenként 4,50 forintért, vagy darabonként fix 18 ezer forintért készítem az írásokat. Ezek az árak keresőoptimalizált szakmai cikkekre, 4-5 ezer karakteres írásokra érvényesek.

Cikkcsomagok

Még alacsonyabb árat érhetsz el az előre fizetett cikkcsomagok megrendelésével. A cikkek minimum 3000 karakteresek. Ilyenkor nem heti, vagy havi mennyiséget számolunk, hanem előre, egyben kifizeted a csomagba kerülő összes cikk árát, cserébe alacsonyabb áron jutsz hozzá az írásokhoz.

Az egyes cikkcsomagok ára és tartalma:

Cikk darabszám Egységár Csomag ára
Cikkcsomag 5 13.000 65.000
10 11.000 110.000
20 10.000 200.000

Ezek nettó árak, de nem is jön rá áfa, mert alanyi áfamentes vagyok.

Ha most még nem akarod elkötelezni magad egy hosszabb szerződéssel, kérj egy ajánlatot! Tisztázzuk, hogy pontosan mire van szükséged, s mi az, amiben a legjobban tudok segíteni neked.

>>>> Kattints ide és kérj ajánlatot szövegírásra!

Weboldal teljes szövegcsomag

Nem cikkekre, hanem egy teljes céges weblap megszövegezésére van szükséged?

Meghatározzuk a weboldallal kapcsolatos céljaidat (feliratkoztatás, vásárlás, tájékozódás), majd ennek megfelelően közösen megtervezzük a szükséges oldalak listáját. A tervnek megfelelően elkészítem az oldalak szövegeit, figyelembe véve az általad meghatározott célt és a keresőoptimalizálás szempontjait is. Egy ilyen teljes szövegezés ára általában 40-60.000 forint. Ha van már weboldalad (de nem jól teljesít) és csak átalakításra van szükség, akkor ez az összeg ennél sokkal alacsonyabb is lehet.

>>> Kattints ide és kérj ajánlatot szövegírásra!

Még nem tudod, hogy pontosan milyen szöveg kell?
Ha még bizonytalan vagy abban, hogy pontosan milyen jellegű tartalom is kellene az oldaladra, akkor javaslom, hogy előbb nézzük át együtt az online stratégiádat. Mit jelent ez? Egy telefonos, vagy skype konzultáció során megbeszéljük, hogy

  • milyen tartalmakkal, hogyan vonzod a látogatókat az oldaladra
  • hogyan növeled a látogatók számát
  • milyen eszközöket használsz, hogy felkeltsd a látogatók érdeklődését
  • hogyan szerzed meg az elérhetőségüket
  • hogyan konvertálsz vásárlót az érdeklődőkből
  • hogyan építed fel a termékeidet.

A beszélgetés során tisztázni tudjuk, hogy milyen típusú szövegekre van szükséged: rendszeresen megjelenő cikkekre, vagy inkább egy értékesítési oldalra? Az 1 órás konzultáció ára 20.000 forint, az első óra után fél óránként 5.000 forint. Ha a konzultáció után szövegírást is rendelsz tőlem, akkor a konzultáció árát beszámítom a szövegírás díjába.

>>> Kattints ide és kérj ajánlatot a konzultációra!

.

Ajánlatot kérek az alábbi szövegírásra:

Email
Név
Telefonszám
Weboldalad
Milyen szövegekre van szükséged?
Számlázási név
Számlázási cím


Az ajánlatkérés elküldése után először arra kérlek, hogy a kapott levélben erősítsd majd meg a jelentkezésedet. Ezzel tudjuk elkerülni, hogy valaki a nevedben elküldhessen egy megrendelést.